Fysiotherapie in Amsterdam Oost, IJburg, Zeeburg of Rietlanden nodig?

Fysiotherapie in Amsterdam Oost, IJburg, Zeeburg of Rietlanden nodig?

Fysiotherapie in Amsterdam Oost, IJburg, Zeeburg of Rietlanden wordt aangeboden door Fysiotherapie Eelman. Fysiotherapie Eelman is gelegen in het Oostelijk Havengebied en biedt vanuit zijn praktijk aan de Cruquiuskade eerlijke fysiotherapie aan. Veel fysiotherapeuten behandelen omdat “er altijd wel iets gevonden kan worden wat behandeld kan worden”. Pappen en nathouden is een veel voorkomend fenomeen binnen de fysiotherapie.

Bij Eelman Fysiotherapie gaan we alleen aan de slag als er ook echt wat te behalen valt met onze methode van fysiotherapie. Bij geen resultaat wordt er niet oneindig doorgemodderd. Eelman is een fysiotherapeut die echt eerlijke fysiotherapie aanbiedt. Bij elke cliënt streven we ernaar om meetbaar resultaat te behalen.

Als fysiotherapeut in Amsterdam Oost probeer ik zo veel mogelijk mensen te bereiken en dat lukt door mee te gaan in het online tijdperk. Je kunt er tegenwoordig niet meer om heen om online ook een goede performance neer te zetten.

Zoek jij fysiotherapie in Amsterdam Oost, Amsterdam Zeeburg, het Oostelijk Havengebied of Dapperbuurt?

Zoek jij fysiotherapie en woon jij in Amsterdam Oost, bij Amsterdam Zeeburg, het Oostelijk Havengebied of bijvoorbeeld in de Dapperbuurt? Je bent van harte welkom en wij bieden een zeer handig online afsprakensysteem op onze website aan waarmee je direct online een afspraak met ons kunt maken.

Tijdens het intakegesprek wordt bepaald wat voor hulp het beste bij jouw probleem past. Wij bieden de juiste behandeling voor eenieder zijn of haar problemen. Er zijn immers vele soorten behandeltechnieken die ingezet kunnen worden. Dankzij het leveren van maatwerk sluit de behandeling altijd aan bij jouw probleem en verkrijgen wij maximaal resultaat. Er bestaat namelijk geen gouden ei of ultieme behandeltechniek. De combinatie van behandelvormen en flexibiliteit zorgt voor een hoge kwaliteit en snel resultaat.

Eelman geeft de juiste fysiotherapie in de regio Amsterdam Oost, IJburg, Zeeburg of Rietlanden

Fysiotherapie Eelman heeft als specialiteit de verbetering en het onderhouden van jouw gezondheid en heeft Amsterdam Oost, Amsterdam IJburg en Amsterdam Zeeburg als werkgebied. Dus heb je last van de rug, schouders of nek, denk je dat fysiotherapie jou kan helpen en woon jij bijvoorbeeld in de Dapperbuurt, het Oostelijk havengebied, Zeeburgerdijk of Rietlanden? Dan is Eelman fysiotherapie de partij die jou van deze klachten kan afhelpen.

Fysiotherapie Amsterdam Oost, Ijburg, Zeeburg.jpg

Online een afspraak maken?

Maak direct online  jouw eerste afsoraak . Dit kan vaak al binnen enkele dagen!

Wij als experts in gezondheid en welzijn helpen iedereen met klachten, preventieve behandelingen of een chronische aandoening aan het bewegingsapparaat. Onze fysiotherapie werkt zowel preventief als curatief. Dit betekent voor jou dat wij jou direct kunnen behandelen bij blessures, ter voorkoming van blessures en met gezondheid bevorderende behandelingen.

Hoge kwaliteit fysiotherapie in Amsterdam Oost, Zeeburg, IJburg of Rietlanden

Fysiotherapie Eelman staat in voor fysiotherapie van hoge kwaliteit in de regio Amsterdam Oost, IJburg, Zeeburg of Rietlanden. Wij hanteren strakke kwaliteitsnormen op het gebied van verslaglegging, fysiotherapeutische behandeling en communicatie met andere zorgverleners. Eelman Fysiotherapie maakt daarom gebruik van een beveiligd e-mailsysteem waarmee snel en veilig met alle huisartsen, vele fysiotherapeuten en specialisten van Nederland gecommuniceerd kan worden. Zo wordt de zorg van hogere kwaliteit gewaarborgd en nog beter afgestemd op de cliënt.

Het totaalconcept voor fysiotherapie in Amsterdam Oost, Zeeburg en IJburg

Fysiotherapie Eelman biedt persoonlijke ondersteuning bij fysiotherapie in Amsterdam Oost, IJburg, Zeeburg of Rietlanden. Wij staan voor persoonlijke aandacht en kwaliteit. Fysiotherapie Eelman is een totaalconcept voor gezondheid. Eelman heeft door zijn behandelwijze en structuur, filosofie en organisatie alles in huis voor een optimale behandeling op ieder niveau.

Dit alles kunnen wij jou bieden door onze scholing in het vakgebied, onze ervaring als geregistreerd fysiotherapeut en onze praktijk waarin de totale zorg voor jou voorop staat. Daarom wordt er bij Fysiotherapie Eelman gebruik gemaakt van de eigen lichaamskracht en – weerstand in plaats van toestellen en hulpmiddelen. Dit maakt het thuis oefenen een stuk makkelijker.

Contact met Eelman fysiotherapie, uw fysiotherapeut in de regio Amsterdam Oost, Zeeburg en IJburg 

Woon je in Amsterdam Oost, nabij het Oostelijk Havengebied, Zeeburgerdijk, Oosterpark, Rietlanden of Cruquuiskade en wil je fysiotherapie waarbij jij persoonlijke aandacht krijgt en geen nummer bent?

Persoonlijke aandacht bieden wij aan onze patiënten, door terugkerende gesprekken en evaluaties te plannen met betrekking tot de wensen en de vooruitgang.

Maak gerust direct online een vrijblijvende afspraak. Wij bieden jou graag onze professionele hulp en kennis aan ter verbetering van jouw gezondheid en welzijn. Wij hebben ruime openingstijden en zijn maandag t/m vrijdag open tussen 08:00 en 20:00 en zaterdag van 08:00 t/m 14:00.


Om ons direct telefonisch te bereiken bel je 06-18023564.
Ons adres:
Eelman Fysiotherapie
Cruquiusweg 96H
1019 AJ Amsterdam
E-mail