Fysiotherapeut in Amsterdam Oost, IJburg en Zeeburg

De fysiotherapeut in Amsterdam Oost, IJburg en Zeeburg is Eelman Fysiotherapie. Oprichter Eelman is aan het woord:

Eerlijke, persoonlijke en vakkundige fysiotherapie staan voor mij centraal. Zo lever ik maatwerk dat aansluit op jouw persoonlijke situatie en wat jouw lichaam nodig heeft. Zichtbaar resultaat met een duurzame oplossing. Om jou te behandelen maak ik graag gebruik van hands-on en hands-off technieken. Hands-on, bijvoorbeeld: massagetherapie. Hands-off, bijvoorbeeld: krachttraining. Ik vind het belangrijk om je meer kennis en middelen in handen te geven, zodat jij uiteindelijk zelf meer verantwoordelijkheid kan nemen om jouw blessure blijvend op te lossen. Eelman fysiotherapie is een centrum wat zich richt op orthopedie en sportrevalidatie, gezondheid en welzijn. Ik werk zowel preventief als curatief. Dit betekent voor jou dat ik jou direct kan behandelen bij blessures, ter voorkoming van blessures en met gezondheid bevorderende behandelingen.

Heb jij een fysiotherapeut in Amsterdam Oost, IJburg en Zeeburg nodig?

Het werkgebied van fysiotherapeut Eelman is Amsterdam Oost, IJburg en Zeeburg. Wij zijn gevestigd aan de Cruquiusweg 96H in Amsterdam. Fysiotherapeut Eelman:

“Ik bied diensten aan voor (orthopedische en sport)revalidatie, gezondheid en welzijn. Wij werken zowel curatief (in geval van blessure), preventief als gezondheid bevorderend. Eelman fysiotherapie is daarom een totaalconcept voor gezondheid aan het bewegingsapparaat.”

Fysiotherapeut Eelman heeft door zijn behandelwijze en structuur, filosofie en organisatie alles in huis voor een optimale behandeling op ieder niveau.

Kernwaarden van fysiotherapeut Eelman

Bij het uitoefenen van zijn vak en het runnen van de praktijk hanteert fysiotherapeut Eelman een aantal kernwaarden die belangrijk zijn, te weten:

 • openheid en transparantie;
 • gelijkwaardige communicatie;
 • maatwerk en eerlijke zorg;
 • eigen verantwoordelijkheid;
 • Leven lang leren.
Fysiotherapeut Dappermarkt, Rietlanden en Oosterpark.jpg

Heeft u polsklachten of andere klachten aan uw handen of armen?

Indien u woonachtig bent in Amsterdam Oost, Ijburg of Zeeburg dan kan fysiotherapeut Eelman u helpen!

Persoonlijke fysiotherapeut in Amsterdam Oost, IJburg en Zeeburg

Eelman fysiotherapie biedt persoonlijke ondersteuning als fysiotherapeut in Amsterdam Oost, IJburg en Zeeburg. Zoals gezegd:

“Wij staan voor persoonlijke aandacht en kwaliteit. Dit alles kunnen wij jou bieden door scholing in het vakgebied, mijn ervaring als geregistreerd fysiotherapeut en de praktijk waarin de totale zorg voor jou voorop staat. Persoonlijke aandacht bied ik aan mijn patiënten, door terugkerende gesprekken en evaluaties te plannen met betrekking tot de wensen en de vooruitgang."

Eerlijke fysiotherapeut die u juist zo min mogelijk behandelingen wil geven

Veel fysiotherapeuten behandelen omdat “Er altijd wel iets gevonden kan worden wat behandeld kan worden”. Pappen en nathouden is een veel voorkomend fenomeen binnen de fysiotherapie. Bij Eelman Fysiotherapie gaan we alleen de slag als er ook echt wat te behalen valt met fysiotherapie. Bij geen resultaat wordt er niet oneindig doorgemodderd.

Wanneer een cliënt beter door een andere therapeut gezien kan worden

Ook kan fysiotherapie niet het juiste antwoord zijn op het probleem van een cliënt. In deze gevallen wordt de cliënt verwezen naar een andere behandelaar.

Goede fysiotherapeut in Amsterdam Oost, IJburg en Zeeburg

Raphael Eelman: "Eén van mijn kernwaarden is ‘leven lang leren’. Zo onderwijs ik mijzelf constant op nieuwe behandelmethodes en ontwikkelingen in de fysiotherapie. Om mijn vakkundigheid op peil te houden ben ik constant aan het leren. Om al mijn cliënten goed te kunnen behandelen heb ik tot nu toe de volgende opleidingen gevolgd:

 • Bachelor of Science, Fysiotherapeut. Hoge School van Amsterdam.
 • Krachttraining en coördinatie, Motorisch leren. Frans Bosch.
 • Rehabilitation of the Athlete; Craig Liebenson.
 • E-learning: Klinisch redeneren, schouder diagnostiek.
 • Medical Taping Concept.
 • Minor Health Promotion; gedragsverandering en coaching.
 • Mentale coaching en training op basis van NLP, UNLP.
 • Voedingsdeskundige: Functioneel Voeden, Chivo.
 • Derde Dan graad (zwarte band) Wado-Ryu Karate Do. KBN.
 • Tweevoudig Nederlands kampioen Wado, onderdeel kata.

Als professional heb ik in diverse praktijken en omgevingen mogen werken. In de gezondheidszorg, sportzorg, fitness en massagetherapie. Door deze ervaringen heb ik een breed en vernieuwend beeld gekregen op de vakgebieden van de fysiotherapeut."

Contact met dé fysiotherapeut van Amsterdam Oost, Zeeburg en IJburg

Ben jij woonachtig in Amsterdam Oost, IJburg, Zeeburg, Cruquiuskade, Dapperbuurt, Oosterpark of de Rietlanden en op zoek naar een goede fysiotherapeut? Maak gerust een vrijblijvende afspraak. Ik bied graag mijn professionele hulp en kennis aan ter verbetering van jouw gezondheid en welzijn. Via telefoonnummer +0618023564 of per e-mail maak ik graag persoonlijk kennis met jou in mijn praktijk. Je kunt natuurlijk ook online een afspraak met mij maken.