Fysio in Amsterdam Oost, IJburg, Zeeburg, Oostelijk havengebied

Fysio Amsterdam Oost, IJburg, Zeeburg, Oostelijk havengebied

Fysio Amsterdam Oost in Google getypt? Dan ben je bij Eelman fysiotherapie aan het juiste adres. Als je tenminste een fysio in Amsterdam Oost, Zeeburg, het Cruquiuseiland nabij IJburg in het Oostelijk Havengebied nodig hebt.. Het adres: Cruquiusweg 96H, postcode: 1019 AJ Amsterdam. Hier vind je dé fysiotherapie specialisten in het verbeteren en onderhouden van jouw welzijn.

Wij bieden onze diensten aan alle patiënten met pijnklachten, preventieve (sport)behandelingen, voor post-operatieve revalidatie (bijvoorbeeld een nieuwe heup of knie) en blessures aan. Het team van fysiotherapeuten is expert in gezondheid en werkt zowel preventief als curatief. Dit betekent dat wij jou direct kunnen behandelen bij blessures, ter voorkoming van blessures en met gezondheid bevorderende behandelingen.

Als fysiotherapeut in Amsterdam Oost probeer ik zo veel mogelijk mensen te bereiken en dat lukt door mee te gaan in het online tijdperk. Je kunt er tegenwoordig niet meer om heen om online ook een goede performance neer te zetten.

Eerlijke fysio in Amsterdam Oost, IJburg, Zeeburg en Rietlanden

Eelman Fysiotherapie staat voor eerlijke Fysio in Amsterdam Oost, IJburg, Zeeburg en Rietlanden. Veel fysiotherapeuten behandelen omdat “er altijd wel iets gevonden kan worden wat behandeld kan worden”. ‘’Pappen en nathouden’’ is een veel voorkomend fenomeen binnen de fysiotherapie.

Eelman Fysio biedt maatwerk: de juiste behandeling voor de juiste problemen. Er is een ruime diversiteit aan behandeltechnieken die ingezet kunnen worden. Zo sluit de behandeling altijd aan om het maximale resultaat te behalen. Er bestaat geen gouden ei en ultieme behandeltechniek. Een combinatie van behandelvormen en flexibiliteit zorgt voor een hoge kwaliteit en snel resultaat.

Andere specialist of fysio in Amsterdam Oost, Zeeburg of IJburg

Wanneer een cliënt beter door een andere therapeut gezien kan worden dan sturen wij deze door naar een andere specialist of andere fysio in Amsterdam Oost, Zeeburg of IJburg. Bij Eelman Fysiotherapie gaan we alleen aan de slag als er ook echt wat te behalen valt met fysiotherapie. Bij geen resultaat wordt er niet oneindig doorgemodderd.

Soms kan een cliënt beter door een andere therapeut gezien worden omdat fysiotherapie niet de juiste oplossing biedt voor de klachten van een cliënt. Of is fysiotherapie niet het juiste antwoord op het probleem van een cliënt. In deze gevallen wordt de cliënt verwezen naar een andere behandelaar.

Fysiotherapeut Eelman uit Amsterdam Oost, Zeeburg en Ijburg heeft altijd een persoonlijke benadering

De cliënt wordt persoonlijk benaderd vanuit een cliëntgericht perspectief. De behandeling moet aansluiten bij de wensen en verwachtingspatronen van de cliënt. De cliënt wordt altijd duidelijk geïnformeerd over:

  • wat er aan de hand is;
  • hoe het probleem of de klacht ontstaan is;
  • wat de cliënt er aan kan doen;
  • hoelang het gaat duren;
  • wat voor behandelingen er mogelijk zijn.

De cliënt kiest. Er is altijd dezelfde behandelaar en geen wisselende therapeuten. Dat geeft zekerheid.

Fysio Dapperbuurt, Oosterpark en Rietlanden.jpg

Heeft u rug- of nekklachten?

Indien u voor een langere tijd op  het werk of thuis achter een pc of laptop zit, kunt u rug-, schouders- of nekklachten krijgen. Wij helpen u er vanaf!

Unieke Online ondersteuning van dé fysio uit de regio Amsterdam Oost, Zeeburg en IJburg

Fysio Eelman biedt als enige fysiotherapeut in de regio Amsterdam Oost, Zeeburg en IJburg unieke online ondersteuning aan. Wij bieden een zeer handig en online afsprakensysteem op onze website aan waarmee je direct online een afspraak met ons kunt maken.

Eelman Fysiotherapie zet zich ook in om een uitgebreid bestand aan online hulpmiddelen te ontwikkelen en te implementeren, waaronder video’s en teksten ter ondersteuning van de cliënt. Zo heeft de cliënt zelf alle kennis en middelen om zelf aan zijn klacht te werken en goed resultaat te halen.

De fysio van Amsterdam Oost, Zeeburg en Ijburg met kwaliteitsgarantie

Eelman Fysiotherapie te Amsterdam Oost, Zeeburg en Ijburg heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en hanteert strakke kwaliteitsnormen op het gebied van verslaglegging, fysiotherapeutisch onderzoek en communicatie met andere zorgverleners.

Eelman Fysiotherapie maakt gebruik van een beveiligd e-mailsysteem waarmee snel en veilig met alle huisartsen, vele fysiotherapeuten en specialisten van Nederland gecommuniceerd kan worden. Zo wordt de zorg van hogere kwaliteit nog beter afgestemd op de cliënt. 

Contact met de fysio van Amsterdam Oost, Zeeburg en IJburg

Zoek jij een fysio in Amsterdam Zeeburg, Rietlanden, de Dapperbuurt, het Oosterpark, het Cruquiuseiland of in Amsterdam Oost, neem dan snel contact op met Eelman Fysiotherapie.

Wij gaan meteen met je aan de slag

Via de website kun je online meteen aan de slag en zelf afspraken plannen. Binnen 2 dagen heb je een afspraak geregeld en vaak binnen één dag kun je terecht bij één van onze fysiotherapeuten.